Smaki Miesiąca to cykl na blogu, który cieszy się niezmiernie sporym zainteresowaniem. Najwidoczniej lubicie tego typu podsumowania :) Ja sama zresztą raz w miesiącu z zaciekawieniem przeglądam blogowe statystyki, aby się przekonać, który przepis przypadł Wam do gustu najbardziej.
Poniżej trzy najchętniej przeglądane pozycje w ostatnim miesiącu, a wcześniejsze zestawienia znajdziecie klikając tu.
Smaki Miesiąca - Listopad 2015.
1) Na pierwszym miejscu znalazła się zapiekanka makaronowa z mięsem mielonym, fasolką szparagową i pieczarkami. Przepis, który znam od lat, a samo danie bardzo często serwuję zarówno podczas rodzinnych imprez jak i na zwykły, codzienny obiad. Zawsze tak samo świetnie smakuje, koniecznie wypróbujcie przepis TUTAJ
2) Drugim najchętniej przeglądanym przepisem było ciasto marchewkowe z pyszną polewą z serka Philadelphia. Mój ostatni faworyt, ciasto idealne zarówno do popołudniowej kawy jak i na każdą inną uroczystość czy też Świąteczny stół. Przepis TUTAJ
3) Trzecie miejsce to również coś na słodko. Ciasto czekoladowe z cukinii, banalne do przygotowania, bardzo ciekawe w smaku. Cukinia jest praktycznie niewyczuwalna, sprawia, że ciasto jest bardzo delikatne. Dużym plusem jest szybkość i łatwość wykonania.
Przepis KLIK
Smaki Miesiąca - Listopad 2015.
1) Na pierwszym miejscu znalazła się zapiekanka makaronowa z mięsem mielonym, fasolką szparagową i pieczarkami. Przepis, który znam od lat, a samo danie bardzo często serwuję zarówno podczas rodzinnych imprez jak i na zwykły, codzienny obiad. Zawsze tak samo świetnie smakuje, koniecznie wypróbujcie przepis TUTAJ
2) Drugim najchętniej przeglądanym przepisem było ciasto marchewkowe z pyszną polewą z serka Philadelphia. Mój ostatni faworyt, ciasto idealne zarówno do popołudniowej kawy jak i na każdą inną uroczystość czy też Świąteczny stół. Przepis TUTAJ
3) Trzecie miejsce to również coś na słodko. Ciasto czekoladowe z cukinii, banalne do przygotowania, bardzo ciekawe w smaku. Cukinia jest praktycznie niewyczuwalna, sprawia, że ciasto jest bardzo delikatne. Dużym plusem jest szybkość i łatwość wykonania.
Przepis KLIK
0 comments:
Prześlij komentarz