Dzienne menu IV + przepisy

Dzienne menu z dnia 04.02.2013 r. 

***

9.00 ŚNIADANIE 

Sałatka - czerwona cebulka, oliwki, ogórek, pomidor, sałata, ser feta.


12.00 PRZEKĄSKA

Prażone na teflonie pestki dyni. 



15.00 OBIAD

Spaghetti ze szpinakiem i ricottą.



17.30 PODWIECZOREK

Kawa z mlekiem, 2 kawałki ciasta marchewkowego.



20.00 KOLACJA

4 muffinki z tuńczykiem i cebulką, pomidor, rukola.



Płyny: 2 litry wody mineralnej niegazowanej, sok owocowy, herbata zielona, kawa z mlekiem.



Share on Google Plus

Autorka: Tysia Gotuje

Cieszę się, że tu jesteś i mam nadzieję, że zostaniesz ze mną na dłużej. Zapraszam do śledzenia mnie na Facebooku, Twitterze oraz Instagramie. Jeżeli skorzystałeś z mojego przepisu zachęcam do wysłania zdjęcia potrawy na tysiagotuje@gmail.com . Zdjęcie za Twoją zgodą opublikuję w galerii Czytelników na Facebooku.
    Komentarze

3 comments:

  1. Ale pyszne! Jak Ty znajdujesz na to czas?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Kuchnia i jedzenie to mój nałóg, poświęcam na to każdą wolną chwilę.
      Staram się jeść smacznie i zdrowo.
      Zazwyczaj mam zaplanowane posiłki z dnia na dzień
      (uwzględniając pracę i inne obowiązki), codziennie piekę i gotuję coś świeżego :)
      a czas? i tak wciąż mam go za mało, pozdrawiam!

      Usuń
  2. Wszystko wygląda przepysznie, chyba wreszcie zdecyduję się na zrobienie ciasta marchewkowego:)

    OdpowiedzUsuń