Dzienne menu z dnia 04.02.2013 r.
***
9.00 ŚNIADANIE
Sałatka - czerwona cebulka, oliwki, ogórek, pomidor, sałata, ser feta.
12.00 PRZEKĄSKA
Prażone na teflonie pestki dyni.
15.00 OBIAD
Spaghetti ze szpinakiem i ricottą.
17.30 PODWIECZOREK
Kawa z mlekiem, 2 kawałki ciasta marchewkowego.
20.00 KOLACJA
4 muffinki z tuńczykiem i cebulką, pomidor, rukola.
Płyny: 2 litry wody mineralnej niegazowanej, sok owocowy, herbata zielona, kawa z mlekiem.
Ale pyszne! Jak Ty znajdujesz na to czas?
OdpowiedzUsuńKuchnia i jedzenie to mój nałóg, poświęcam na to każdą wolną chwilę.
UsuńStaram się jeść smacznie i zdrowo.
Zazwyczaj mam zaplanowane posiłki z dnia na dzień
(uwzględniając pracę i inne obowiązki), codziennie piekę i gotuję coś świeżego :)
a czas? i tak wciąż mam go za mało, pozdrawiam!
Wszystko wygląda przepysznie, chyba wreszcie zdecyduję się na zrobienie ciasta marchewkowego:)
OdpowiedzUsuń